2021 v.03
Måndag
Mustig kycklinggryta toppad med aioli samt serverad med ångat ris (GF)
Panerad torsk med kokt potatis, picklad gurka och dillmajonnäs
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Pestobakad alaskafilé med kokt potatis, handskalade räkor och vitvinssås (GF)
Riswok med kycklingfilé i soja och sesamolja
Onsdag
Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, gräddsås, gröna ärter och lingon
Örtbakad alaskafilé med potatispuré, basilikasås och baconströssel (GF)
Pasta med bacon och champinjoner i en gräddsås
Torsdag
Pepparstekt fläskfilé serverad med rostad potatis och pepparsås (GF)
Panerad flundra med rostad potatis och parmesanaioli
Pasta med kycklingfilé i en svampsås
Fredag
Färsbiff serverad med potatisstomp, rödvinssky, rödbetor och kapris (GF)
Pankopanerad torsk serverad med potatisstomp och örtcrème
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Mustig kycklinggryta toppad med aioli samt serverad med ångat ris (GF)
Panerad torsk med kokt potatis, picklad gurka och dillmajonnäs
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Pestobakad alaskafilé med kokt potatis, handskalade räkor och vitvinssås (GF)
Riswok med kycklingfilé i soja och sesamolja
Onsdag
Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, gräddsås, gröna ärter och lingon
Örtbakad alaskafilé med potatispuré, basilikasås och baconströssel (GF)
Pasta med bacon och champinjoner i en gräddsås
Torsdag
Pepparstekt fläskfilé serverad med rostad potatis och pepparsås (GF)
Panerad flundra med rostad potatis och parmesanaioli
Pasta med kycklingfilé i en svampsås
Fredag
Färsbiff serverad med potatisstomp, rödvinssky, rödbetor och kapris (GF)
Pankopanerad torsk serverad med potatisstomp och örtcrème
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt