Dagens lunch

Måndag – Fredag 11:30 – 14.00 | 105kr
Inkl salladsbuffé, mineralvatten & kaffe (avhämtning 90kr)

2021 v.03

Måndag
Mustig kycklinggryta toppad med aioli samt serverad med ångat ris (GF)
Panerad torsk med kokt potatis, picklad gurka och dillmajonnäs

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Pestobakad alaskafilé med kokt potatis, handskalade räkor och vitvinssås (GF)
Riswok med kycklingfilé i soja och sesamolja

Onsdag
Wallenbergare på kalvfärs med potatispuré, gräddsås, gröna ärter och lingon
Örtbakad alaskafilé med potatispuré, basilikasås och baconströssel (GF)
Pasta med bacon och champinjoner i en gräddsås

Torsdag
Pepparstekt fläskfilé serverad med rostad potatis och pepparsås (GF)
Panerad flundra med rostad potatis och parmesanaioli
Pasta med kycklingfilé i en svampsås

Fredag
Färsbiff serverad med potatisstomp, rödvinssky, rödbetor och kapris (GF)
Pankopanerad torsk serverad med potatisstomp och örtcrème

Lördag
Ala carte från kl 16.00

Söndag
Stängt