2024 v.18
Måndag
Asiatisk köttfärssås på nötfärs med ångat jasminris, sesammayo och stekt ägg
Panerad torskfilé med kokt potatis och citronaioli
Tisdag
Pannbiff med stekt lök, potatispuré, rödvinssås och rårörda lingon (GF)
Panerad flundra med potatispuré och remouladsås
Pasta med kycklingfilé i en gräddig tomatsås
Onsdag
Stängt 1 maj
Torsdag
Panerad kycklingschnizel med rostad potatis, bearnaisesås och rödvinssky
Ugnsbakad torskrygg med rostad potatis och vitvinsås (GF)
Pasta med handskalade räkor i en vitvinssås
Fredag
Grillad fläskfilé med rotfruktsgratäng och pepparsås (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och limecreme
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Riswok med rostade grönsaker i soja, chili, vitlök och sesammayo (GF)
Asiatisk köttfärssås på nötfärs med ångat jasminris, sesammayo och stekt ägg
Panerad torskfilé med kokt potatis och citronaioli
Tisdag
Pannbiff med stekt lök, potatispuré, rödvinssås och rårörda lingon (GF)
Panerad flundra med potatispuré och remouladsås
Pasta med kycklingfilé i en gräddig tomatsås
Onsdag
Stängt 1 maj
Torsdag
Panerad kycklingschnizel med rostad potatis, bearnaisesås och rödvinssky
Ugnsbakad torskrygg med rostad potatis och vitvinsås (GF)
Pasta med handskalade räkor i en vitvinssås
Fredag
Grillad fläskfilé med rotfruktsgratäng och pepparsås (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och limecreme
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Riswok med rostade grönsaker i soja, chili, vitlök och sesammayo (GF)