2024 v.16
Måndag
Kycklinggryta med champinjoner, chili, vitlök serveras med ångat ris (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och dillmajonnäs
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Ugnsbakad torsk med kokt potatis, kräftstjärtar och vitvinssås (GF)
Spagetti och köttfärssås
Onsdag
Schnitzel med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky och kapris
Vitvinspocherad torskrygg med rostad potatis och basilikasås (GF)
Pasta med kycklingfilé, champinjoner i en chili/vitlöksgräddsås
Torsdag
Pulled chicken med jasminris, picklad rödkål och sesammayo (GF)
Pankopanerad flundra med kokt potatis och remouladsås
Pasta med kräftstjärtar i en vitvinssås
Fredag
Biff ala Lindström med pytt potatis, rödvinssås och lingon (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och limeaioli
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Riswok med rostade grönsaker, chili, vitlök och aioli (GF)
Kycklinggryta med champinjoner, chili, vitlök serveras med ångat ris (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och dillmajonnäs
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Ugnsbakad torsk med kokt potatis, kräftstjärtar och vitvinssås (GF)
Spagetti och köttfärssås
Onsdag
Schnitzel med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky och kapris
Vitvinspocherad torskrygg med rostad potatis och basilikasås (GF)
Pasta med kycklingfilé, champinjoner i en chili/vitlöksgräddsås
Torsdag
Pulled chicken med jasminris, picklad rödkål och sesammayo (GF)
Pankopanerad flundra med kokt potatis och remouladsås
Pasta med kräftstjärtar i en vitvinssås
Fredag
Biff ala Lindström med pytt potatis, rödvinssås och lingon (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och limeaioli
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Riswok med rostade grönsaker, chili, vitlök och aioli (GF)