2025 v.18
Måndag
Asiatisk köttfärssås på nötfärs med thaibasilika, chili, vitlök, sesam, stekt ägg och ångat ris (GF)
Panerad spätta med kokt potatis och dillmajonnäs
Pasta med salami, spenat, soltorkad tomat, gräddsås, parmesan
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (sista raggmunk tills augusti)
Ugnsbakad torsk med kokt potatis och vitvinssås (GF)
Pasta med kycklingfilé, gräddsås, parmesan
Onsdag
Kalops på kalv med kokt potatis och inlagda rödbetor (GF)
Panerad flundra med matvetesallad och aioli
Caesarsallad med kycklingfilé, bacon, krutonger och parmesan (GF utan krutonger)
Torsdag
Lunchstängt
Vi öppnar kl 17.00 för Ala Carte
Fredag
Schnitzel med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky och kapris
Ugnsbakad torsk med rostad potatis i en basilikasås (GF)
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Riswok med rostade grönsaker i soja, chili, vitlök och srirachamayo (GF)
Asiatisk köttfärssås på nötfärs med thaibasilika, chili, vitlök, sesam, stekt ägg och ångat ris (GF)
Panerad spätta med kokt potatis och dillmajonnäs
Pasta med salami, spenat, soltorkad tomat, gräddsås, parmesan
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (sista raggmunk tills augusti)
Ugnsbakad torsk med kokt potatis och vitvinssås (GF)
Pasta med kycklingfilé, gräddsås, parmesan
Onsdag
Kalops på kalv med kokt potatis och inlagda rödbetor (GF)
Panerad flundra med matvetesallad och aioli
Caesarsallad med kycklingfilé, bacon, krutonger och parmesan (GF utan krutonger)
Torsdag
Lunchstängt
Vi öppnar kl 17.00 för Ala Carte
Fredag
Schnitzel med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky och kapris
Ugnsbakad torsk med rostad potatis i en basilikasås (GF)
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Riswok med rostade grönsaker i soja, chili, vitlök och srirachamayo (GF)