2023 v.05
Måndag
Marinerad kycklingfilé med rotfruktsgratäng och pepparsås (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och Limecrème
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, rostad potatis och rårörda lingon (GF)
Ugnsbakad torskrygg med rostad potatis och dillsås (GF)
Pasta med kycklingfilé i en currysås
Onsdag
Tonkatsu (japansk schnitzel) med ångat ris, krispig kålsallad, sesammayo
Vitvinspocherad torsk med kokt potatis, handskalade räkor och pestosås (GF)
Spagetti med köttfärssås
Torsdag
Mustig Gulaschgryta på högrev med potatispuré (GF)
Pankopanerad flundra med potatispuré, rivna morötter och dillmajonnäs
Spagetti med köttfärssås
Fredag
Kålpudding med potatispuré, gräddsås, picklad gurka och rårörda lingon (GF)
Panerad torsk med potatispuré och remouladsås
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetarisk pasta med grönsaker i en tomatsås
Marinerad kycklingfilé med rotfruktsgratäng och pepparsås (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och Limecrème
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, rostad potatis och rårörda lingon (GF)
Ugnsbakad torskrygg med rostad potatis och dillsås (GF)
Pasta med kycklingfilé i en currysås
Onsdag
Tonkatsu (japansk schnitzel) med ångat ris, krispig kålsallad, sesammayo
Vitvinspocherad torsk med kokt potatis, handskalade räkor och pestosås (GF)
Spagetti med köttfärssås
Torsdag
Mustig Gulaschgryta på högrev med potatispuré (GF)
Pankopanerad flundra med potatispuré, rivna morötter och dillmajonnäs
Spagetti med köttfärssås
Fredag
Kålpudding med potatispuré, gräddsås, picklad gurka och rårörda lingon (GF)
Panerad torsk med potatispuré och remouladsås
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetarisk pasta med grönsaker i en tomatsås