2024 v.43
Måndag
Mustig gryta med, fläskfilé, kotlett, brathwurst, serveras med potatispuré (GF)
Panerad med torsk med potatispuré och remouladsås
Tisdag
Pannbiff med stekt lök, rostad potatis, skysås och rårörda lingon (GF)
Panerad spätta med rostad potatis och dillmajonnäs
Pasta med bacon i en gräddsås
Onsdag
Schnitzel med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky och kapris
Ugnsbakad torskrygg med rostad potatis och gräslökssås (GF)
Pasta med kycklingfilé i en gorgonzolasås
Torsdag
Bœuf bourguignon serveras med ångat ris (Biffgryta, går att få utan bacon GF)
Panerad flundra med kokt potatis och limecrème
Pasta med strimlad kotlett i en chili/vitlöksgräddsås
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärter och rårörda lingon (kalvfärs)
Ugnsbakad torsk med potatispuré i en vitvinssås (GF)
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetarisk: Vegansk Bolognese i rispastarullar och parmesanost
Mustig gryta med, fläskfilé, kotlett, brathwurst, serveras med potatispuré (GF)
Panerad med torsk med potatispuré och remouladsås
Tisdag
Pannbiff med stekt lök, rostad potatis, skysås och rårörda lingon (GF)
Panerad spätta med rostad potatis och dillmajonnäs
Pasta med bacon i en gräddsås
Onsdag
Schnitzel med rostad potatis, bearnaisesås, rödvinssky och kapris
Ugnsbakad torskrygg med rostad potatis och gräslökssås (GF)
Pasta med kycklingfilé i en gorgonzolasås
Torsdag
Bœuf bourguignon serveras med ångat ris (Biffgryta, går att få utan bacon GF)
Panerad flundra med kokt potatis och limecrème
Pasta med strimlad kotlett i en chili/vitlöksgräddsås
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärter och rårörda lingon (kalvfärs)
Ugnsbakad torsk med potatispuré i en vitvinssås (GF)
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetarisk: Vegansk Bolognese i rispastarullar och parmesanost