2023 v.39
Måndag
Örtmarinerad kycklingfilé med ångat ris och gräddig tomatsås (GF)
Panerad spätta med kokt potatis dillmajonnäs med bostongurka
Tisdag
Isterband med gräddstuvad potatis och picklade rödbetor (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och limecrème
Riswok med kycklingfilé, soja, chili, vitlök och sesammayo (GF)
Onsdag
Mustig Gulaschgryta på högrev serverad med potatispuré och picklad silverlök (GF)
Ugnsbakad torskrygg med potatispuré i en vitvinssås (GF)
Pasta med fänkålssalami, soltorkad tomat i en gräddig tomatsås
Torsdag
Chili Con Carne på nötfärs serverad med ångat ris och toppad med örtaioli (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och remouladsås
Pasta med kycklingfilé i en gräddsås
Fredag
Färsbiff fylld med soltorkad tomat, rostad potatis, smulad vitost, oliver och skysås (GF)
Ugnsbakad sejrygg med rostad potatis i en äggsås (GF)
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetarisk riswok med soja, chili, vitlök och sesammayo (GF)
Örtmarinerad kycklingfilé med ångat ris och gräddig tomatsås (GF)
Panerad spätta med kokt potatis dillmajonnäs med bostongurka
Tisdag
Isterband med gräddstuvad potatis och picklade rödbetor (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och limecrème
Riswok med kycklingfilé, soja, chili, vitlök och sesammayo (GF)
Onsdag
Mustig Gulaschgryta på högrev serverad med potatispuré och picklad silverlök (GF)
Ugnsbakad torskrygg med potatispuré i en vitvinssås (GF)
Pasta med fänkålssalami, soltorkad tomat i en gräddig tomatsås
Torsdag
Chili Con Carne på nötfärs serverad med ångat ris och toppad med örtaioli (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och remouladsås
Pasta med kycklingfilé i en gräddsås
Fredag
Färsbiff fylld med soltorkad tomat, rostad potatis, smulad vitost, oliver och skysås (GF)
Ugnsbakad sejrygg med rostad potatis i en äggsås (GF)
Lördag
Ala Carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetarisk riswok med soja, chili, vitlök och sesammayo (GF)