2025 v.14
Måndag
Marinerad kycklingfilé med ångat ris, currysås och picklad rödlök (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och limeaioli
Pasta med fläskfilé i en svampsås
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Ugnsbakad kolja ryggfilé med kokt potatis och örtsås (GF)
Pasta med kycklingfilé i en svampsås
Onsdag
Köttfärslimpa med potatispuré, gräddsås, svartvinbärsgelé och picklad gurka (GF)
Panerad spätta med potatispuré och remouladsås
Pasta med rökt kalkon i en ostsås med 3 sorters ost
Torsdag
Chili Con Carne med ångat ris, picklad silverlök och toppas med aioli (GF, nötfärs)
Panerad kummelfilé med kokt potatis och dillmajonnäs
Caesarsallad med kycklingfilé, krutonger, bacon och parmesan (GF utan krutonger)
Fredag
Grillad ryggbiff med bearnaisesås och pommes (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och örtmajonnäs
Pasta med bacon i en gräddsås
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Kantarell och västerbottenostpaj med en mixsallad med dijonvinägrett
Marinerad kycklingfilé med ångat ris, currysås och picklad rödlök (GF)
Panerad torsk med kokt potatis och limeaioli
Pasta med fläskfilé i en svampsås
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Ugnsbakad kolja ryggfilé med kokt potatis och örtsås (GF)
Pasta med kycklingfilé i en svampsås
Onsdag
Köttfärslimpa med potatispuré, gräddsås, svartvinbärsgelé och picklad gurka (GF)
Panerad spätta med potatispuré och remouladsås
Pasta med rökt kalkon i en ostsås med 3 sorters ost
Torsdag
Chili Con Carne med ångat ris, picklad silverlök och toppas med aioli (GF, nötfärs)
Panerad kummelfilé med kokt potatis och dillmajonnäs
Caesarsallad med kycklingfilé, krutonger, bacon och parmesan (GF utan krutonger)
Fredag
Grillad ryggbiff med bearnaisesås och pommes (GF)
Panerad flundra med kokt potatis och örtmajonnäs
Pasta med bacon i en gräddsås
Lördag
Ala carte från kl 16.00
Söndag
Stängt
Vegetariskt: Kantarell och västerbottenostpaj med en mixsallad med dijonvinägrett